Beschikbaar in: | English | Español | Nederlands | Deutsch |
                       

 Home | Toevoegen Website | Zoekmachine op je site | Overzicht Toplijsten | Eigen TopLijst | Banner Maken

__________

 Zoekresultaat moet aan alle zoekwoorden voldoen
Gratis
"wist u datjes"
op uw website


www.wistudat.net


Een eigen TopLijst.
Een nieuwe TopLijst kan aangemaakt worden door een naam in te geven plus een wachtwoord.
 

Naam TopLijst
Gebruik in de naam alleen alfabetische tekens en/of cijfers. Max.26 tekens.
Geen spaties, geen uitroeptekens, geen vraagtekens, geen punten etc. etc. etc.

Password


Indien u een Website wilt toevoegen of wijzigen gebruik dan niet deze functie.
Daarvoor gaat u naar de toplijst en klik op "Website toevoegen of wijzigen".

Let op: Heeft u meerdere toplijsten? Zorg er dan voor dat het control-panel maar voor 1 toplijst tegelijkertijd open is.


Let op, indien u op een bestaande Toplijst wilt inloggen gebruik dan de juiste naam anders wordt er een nieuwe toplijst aangemaakt naast de bestaande.


 

TopSiteGuide Toplijst Nieuws:

03-10-2010 Topsiteguide.net
Introductie van topsiteguide.net. We bieden nu naast topsiteguide.com ook het domein topsiteguide.net aan voor uw toplijst. Wij verwachten belangrijke voordelen in de zoekmachines voor de .net versie voor de niet adult toplijsten. Dit zal u meer bezoekers opbrengen. U heeft de mogelijkheid om over te schakelen in het controle-panel en we bevelen aan om dit doen indien u nog altijd een toplijst heeft op topsiteguide.com. Bestaande stemlinks blijven normaal werken maar ook daar is wijziging van .com naar .net gunstiger. Beiden domeinen blijven onbeperkt beschikbaar.

24-09-2010 Tinypic
Gisteren heeft Tinypic hun diensten gestopt voor de afbeeldingen die zijn geupload. Met als gevolg dat we een procedure hebben gestart om die afbeeldingen te vervangen. Nu geeft men aan op hun website dat ze zich bedacht hebben en hun diensten hersteld zijn. U kunt beslissen om weer opnieuw hiervan gebruik te maken of veel beter en betrouwbaarder gebruik maken van eigen privé webruimte verkrijgbaar op Webruimte

23-04-2010 Beschikbaarheid
De afgelopen tijd waren er problemen met de beschikbaarheid van TopSiteGuide. Dit werd veroorzaakt door torrent-sites die enorme hoeveelheden zinloos verkeer naar ons systeem stuurde (meer dan 20 maal het normale verkeer). Dit verkeer blokkeren we en ook vanaf heden accepteren we geen enkele website of toplijst meer gerelateerd met torrents.

Daarnaast zijn er diverse sites (onder andere ook weer torrent-sites) die denken gebruik te kunnen maken van Spam om hun toplijst en/of aanmelding op een toplijst te kunnen promoten. Elke site of toplijst die gebruik maakt van elke vorm van ongevraagde e-mail zal worden verwijderd uit het systeem en op de zwarte lijst geplaatst. Wij vragen hierbij ook de hulp van de eigenaren van de toplijsten. Zodra u een klacht krijgt of vermoed dat een site gebruik maakt van Spam moet deze site verwijderd worden van de toplijst.

Ook sturen sites vanuit Turkije regelmatig grote hoeveelheden zinloos verkeer naar ons systeem. Op dit moment accepteren we weer sites uit Turkije maar deze moeten speciaal in de gaten gehouden worden.

TopSiteGuide is succesvol en alsmaar groeiend. Wij werken hard aan een systeem om dergelijke aanvallen als in de afgelopen tijd te kunnen weerstaan. Bedankt voor uw geduld. Binnenkort zullen de toplijsten weer perfect gaan draaien. Een bijdrage van uw zijde om de alsmaar oplopende kosten voor de hosting van topsiteguide te kunnen blijven dekken stellen we zeer op prijs zodat u kunt blijven gebruik maken van ons systeem. Een donatie is mogelijk op de página van de
banner-maker. Dank u wel.

05-09-2008 BannerMaker belangrijk uitgebreid
De bannermaker is nog verder uitgebreid met nieuwe mogelijkheden voor speciale glitterteksen, en nog veel meer. Neem snel een kijken en geef het goede nieuws door aan iedereen en vergeet vooral niet even te linken naar de bannermaker. Bedankt voor uw steun. De bannermaker blijft gewoon 100% gratis. BannerMaker.

01-09-2007 Kleur centrum tabel
Het is vanaf heden mogelijk om het centrum van de tabel een andere kleur te geven dan de rest van de tabel.

18-08-2007 Maximaal aantal banners in te stellen
Het is nu mogelijk om het maximaal aantal banners in te stellen in het control-panel. De rest zal getoond worden alleen met tekst.

30-05-2007 Tabelranden aan te passen
Het is vanaf heden mogelijk om de tabelranden van de toplijst compleet aan te passen zoals gewenst d.m.v. de combinatie van 4 verschillende opties.

09-05-2007 Een vijfde stembanner
Op verzoek is een vijfde stembanner-mogelijkheid toegevoegd aan de toplijst.

08-02-2007 Nog meer mogelijkheden voor aanpassen van kleuren en lettertype
Het is nu mogelijk om de linkkleur, achtergrond linkkleur, de rollover linkkleur en de rand van de links aan te passen. Ook kunt u het lettertype voor de hele toplijst veranderen.

27-12-2006 Gratis achtergronden
Naast het gebruik van uw eigen URL als achtergrond voor de toplijst kunt u ook een achtergrond selecteren aangeboden door Topsiteguide. Er zijn 3 soorten. Grote achtergronden van 1024 breed, naadloze achtergronden en naadloze achtergronden met animatie.

26-12-2006 Nieuwe server
We zijn verhuisd naar een nieuwe superkrachtige server om te garanderen dat alle toplijsten perfect blijven lopen.

08-10-2006 Controle-nummer antispam
TopSiteGuide groeit enorm en dus ook de pogingen om misbruik te maken. Wij doen er alles aan om TopSiteGuide een spam-vrij en schoon systeem te houden. Tijdens het aanmelden van een nieuwe site op een toplijst wordt er nu om een controle-nummer gevraagd om zo het automatisch aanmelden van spam-sites te voorkomen.

02-08-2006 Wijziging berekening gemiddelde stemmen
Er is een lichte wijziging aangebracht in de methode voor de berekening van de gemiddelde stemmen wat als basis dient voor de volgorde van de sites op de toplijst. Vanaf nu wegen de laatste stemmen van een dag wat sterker in de berekening mee dan de stemmen van voorgaande dagen. Dit als impuls aan de webmasters van sites die hoog genoteerd staan op een toplijst om de stemlink(s) op een zo´n goed mogelijke plaats te laten staan om niet deze goede positie te kunnen verliezen aan andere sites die dat wel doen.

03-02-2006 Advertentieblokje
Op de toplijst kan een klein advertentieblokje staan. Hiermee steunt u de hosting en ontwikkeling van uw gratis toplijst. Als u hier om de 1 of andere rede niet aan mee wilt werken kan u de optie uit zetten. Echter, uw toplijst zal dan niet meer opgenomen worden in het overzicht van “de beste toplijsten”.

06-01-2006 Nieuw indicatie
Nieuwe sites op de toplijst worden gemerkt. U kunt het aantal dagen dat u een site als nieuw beschouwd instellen.

02-01-2006 Hosting stem-banners/buttons toplijst
Heeft u geen eigen webruimte om uw aangepaste stem-banners/buttons voor de toplijst onder te brengen? Heeft u een toplijst waarop u meer dan 300 unieke en natuurlijke bezoekers per dag krijgt of binnenkort verwacht dan geven we deze banners gratis een vaste plek op onze kwaliteitservers. Dit alleen als u op de toplijst geen (of zeer weinig) reclame gebruikt naar externe sites buiten het normale toplijst-systeem. Het gaat alleen om stem-banners voor de toplijst zelf en niet om individuele websites.

17-12-2005 Lancering van de TopSiteGuide BannerMaker
Als extra aanvulling op de toplijst hebben wij een bannermaker ontwikkeld waarmee het mogelijk is voor iedereen om online geanimeerde banners te maken welke natuurlijk gebruikt kunnen worden op de toplijsten.

18-11-2005 Reset mogelijkheid
TopSiteGuide werkt met een systeem van gemiddelde stemmen per dag. Dit is naar onze mening de meest eerlijke methode voor alle deelnemers van de toplijst. Een reset om alle stemmen op nul te zetten is normaal gesproken niet nodig. Toch is deze mogelijkheid ingevoerd
op het control-panel voor het geval dat u hier gebruik van wilt maken.

16-11-2005 Spam
Vandaag zijn er berichten verstuurd door een spammer d.m.v. het contactformulier aan eigenaren van diverse topsiteguide-toplijsten. De verstuurder betreft een andere toplijst met een overduidelijk twijfelachtige manier van werken, spam dus. Het bericht gaat over de werking van weer een andere toplijst waar TopSiteGuide overigens geen relatie mee heeft. Wij zijn bijzonder anti-spam en zullen hier dan ook nooit gebruik van maken. Deze spam-berichten zijn uiteraard niet van ons afkomstig. Wij raden aan om het bericht van de spammer te negeren en zondermeer te verwijderen. Maatregelen zijn genomen om herhaling te voorkomen.

03-11-2005 Minimale IN stemmen verlaagd van 0.1 naar 0.04
De minimale IN stemmen om een site zichtbaar te maken in de toplijst is verlaagd van 0.1 naar 0.04 gemiddeld per dag. Daarmee is dus de 10 dagen periode verhoogd naar 25 dagen. Deze wijziging is uitgevoerd om ook beginnende websites meer kans te geven zich te handhaven op de toplijst. Ook nadat een website onder de 0.04 is gezakt blijft het account daarna nog wel geruime tijd bestaan. Mocht er alsnog geklikt worden op de stem-link dan wordt de website weer gewoon zichtbaar in de toplijst.

30-10-2005 Optie om adult filter aan te zetten
Indien u geen 18+ sites toestaat op uw toplijst kunt u hiermee in 95% van de gevallen aanmelding voorkomen.

30-10-2005 Optie om directe aanmelding uit te zetten
Indien u zelf alle sites wil bekijken voordat deze op uw toplijst kunnen verschijnen kunt deze optie activeren.

29-10-2005 Optie extra beveiliging tegen valsspelers
In de afgelopen dagen is op sommigen toplijsten naast de normale beveiliging een nieuwe extra beveiliging geactiveerd om valsspelers te herkennen. Een stem wordt dan pas vertraagd geteld. Deze mogelijkheid is nu optioneel en kan door de beheerder uit of aan worden gezet voor zijn/haar toplijst. Bij sommigen is verwarring ontstaan of stemmen wel geteld worden. De stemmen van unieke, werkelijke bezoekers van de toplijst worden wel degelijk geteld, zowel als de extra beveiliging uit of aan staat.
Dus de boodschap aan de leden van de toplijsten blijft dezelfde als altijd:
"Plaats de stem-banner/button op een zo'n goed mogelijk bereikbare plaats op de website en u zult stemmen krijgen van unieke bezoekers"
 

Een toplijst, toplist of topsite is een bijzonder krachtig middel om uw eigen website te promoten. Ook indien u geen eigen website of homepage hebt kunt bij ons een toplijst beginnen. Bijvoorbeeld om een verzameling van sites over uw favoriete onderwerp aan te leggen. U heeft geen enkele programmeerervaring of webruimte nodig. Dit alles is 100% gratis! U krijgt de beschikking over een duidelijke, snelle en doeltreffende interface om uw toplijst te beheren.

Waarom is TopSiteGuide beter dan welke andere toplijst?
Het antwoord is snelheid!
Dit initiatief is lang geleden genomen uit irritatie bij het aanmelden van websites bij diverse andere toplijsten, keurig de stemlink geplaatst en dan vervolgens geen positie in de toplijst te verkrijgen. Een week wachten en dan maar weer de stemlink verwijderen. Bij een TopSiteGuide-Toplijst gebeurt dit niet. Een webmaster die zich aanmeldt bij uw toplijst ziet direct resultaat van zijn/haar werk. Dit motiveert! Uiteraard brengt dit systeem een grotere complexiteit met zich mee vooral als het gaat om misbruik. In de lange tijd van ontwikkeling zijn vele technieken en methoden ontwikkeld om uw TopLijst tegen valsspelers te kunnen beschermen. Daarnaast is ook regelmatige handmatige controle. TopSiteGuide is een eerlijke toplijst.

Het is mogelijk om de toplijst geheel in de stijl van uw eventuele website aan te passen. Met de volgende mogelijkheden:

 • Controle over de top- en voetbanner met de url die u kiest.
 • U kunt de stem-banners wijzigen wanneer u dat wilt. Het is alleen maar nodig om de wijziging in het control-panel uit te voeren en automatisch zijn alle banners op alle sites van uw toplijst aangepast. Het is niet nodig om contact opnemen met alle webmasters van de websites.
 • De eigenaar van de toplijst kan de accounts van de toplijst ook wijzigen met het wachtwoord van de toplijst zelf.
 • U kunt sites verwijderen uit de lijst wanneer u wilt.
 • Optie of u directe aanmelding toestaat of niet.
 • Adult filter als hulp om 18+sites te detecteren als u deze niet toestaat.
 • Keuze uit, tot 5 verschillende banners voor uw Toplijst.
 • Gebruik van standaard banners of eigen banners.
 • Achtergrond-afbeelding voor uw toplijst.
 • Kleur van de tabel en achtergrond kleur página aan te passen.
 • Kleur koptekst en tabeltekst onafhankelijk aan te passen.
 • Kleur links, achtergrond links, rollover-kleur links en rand aan te passen.
 • Lettertype naar keuze.
 • Koptekst in uw toplijst aan te passen.
 • Bevestiging aanmelding site middels e-mail aan gebruiker en beheerder. Aan of uit te zetten.
 • Automatische hulp controle op de werking van banners van aangemelde sites.
 • Bij toplijsten zonder reclame en met meer dan 300 unieke en natuurlijke bezoekers per dag verzorgen wij gratis de hosting van uw eigen stem-banners/buttons voor de toplijst.
 • Titel en Keywords voor de html eenvoudig aan te passen.
 • Deelnemers van uw toplijst verschijnen ook automatisch in de TopSiteGuide-zoekmachine wat aanmelding extra aantrekkelijk maakt.
 • Toplijsten van TopSiteGuide verkrijgen een betere positie in het algemeen bij zoekmachines.
 • De totale toplijst is het Nederlands beschikbaar.

U beslist welke soort sites er worden toegelaten op uw Toplijst. Wat ons betreft is alles toegestaan als het maar 100% legaal is volgens internationale wetten en van goede smaak is. Websites met seksueel georiënteerd materiaal van minderjarige (-18 jaar) modellen zijn nooit toegestaan en zullen verwijderd worden. Wij behouden het recht voor om websites te weigeren en te verwijderen.

De ranking gaat op volgorde van gemiddelde hits die de sites u bezorgen.
Dus nieuwkomers hebben ook hun kans om direct in de lijst te komen en hoeven niet te wachten maar ook uw vertrouwde sites worden beloond door een goede notering. De ranking wordt constant automatisch geupdate.

Uw bezoekers hebben geen last van popups of andere zaken die storend kunnen zijn zoals programma´s die zich automatisch willen instaleren. Aan dit alles doet u niet mee met deze Toplijst. Maar wel levert u een direct werkende en overzichtelijke toplijst. Uw deelnemers zien direct resultaat. Kortom, een toplijst zoals deze zou moeten zijn.

U kunt uw toplijst eenvoudig onderhouden of aanmaken door de naam van de toplijst op het formulier in te geven en een password die u zelf kiest. De naam van de toplijst is dus gewoon een naam die u aardig vindt en geen url of e-mail-adres. Indien de toplijst nog niet bestaat en de naam nog beschikbaar is dan wordt deze direct voor u geregistreerd en uw nieuwe toplijst aangemaakt.

Heeft u al een toplijst en bent u het password vergeten? Vul dan i.p.v. uw password in ??? en het wachtwoord wordt naar het e-mail adres van de toplijst verzonden.
 


Advertenties:

Dating:
mooie vrouwen
Aardige vrijgezelle meisjes op zoek naar een relatie

Actiel tegen Spam